Belgialainen suklaa sulattaa sydämen

Suklainen herkku käy läpi monia erilaisia vaiheita ennen valmiiksi tuotteeksi tuloaan. Belgialaiset suklaamerstarit käsittelevät suklaata erittäin varovasti, sillä se on herkkä raaka-aine. Belgialainen suklaakonvehti tai vaikkapa suklaakakku sulattaa helposti sydämen, on kysymys sitten joululahjasta, syntymäpäivistä tai hääjuhlasta. Belgialainen simpukkasuklaa on monen suklaanystävän suosikki.

Miten hienoa onkaan vaihtaa vapaalle arjen vastapainoksi nauttimalla klassisen loistavaa belgialaista suklaata vaikkapa suosikkikasinopelejä pelatessa. Verkosta löytyvät Slots io kolikkopelit tarjoavat huikean valikoiman erilaisiin teemoihin perustuvia videokolikkopelejä huikeine tervetuliaisbonuksineen ja ilmaiskierroksineen. Ei siis muuta kuin tutustumaan.

Suklaan ystävien ikuinen suosikki

Belgialaiset Guylianin simpukkasuklaat saavat suklaan ystävien hormonit hyrräämään ja veden kielelle. Guylian suklaan syntytarina on hyvin mielenkiintoinen ja samalla erittäin romanttinen. Palataan siis vuoteen 1958, jolloin kaksi nuorta belgialaista rakastavaista nimeltään Guy Foubert ja Liliane rakastuivat.

Pariskunta avioitui ja heillä oli toistensa lisäksi yksi muu tärkeä yhteinen rakkaus, eli herkullinen suklaa. Suklaasta tuli yhdistävä side sekä kyseisen pariskunnan että maailmanlaajuisesti kaikkien suklaan ystävien välille.

Guy aloitti uran taitavana suklaamestarina kehittämällä simpukkasuklaaseen kuuluvan täytteen praliinitäytteen karamellisoiduista ja paahdetuista hasselpähkinöistä. Vaimo Liliane otti tehtäväkseen suunnitella suklaakonvehteihin mereneläviä, kuten simpukoita ja merihevosia muistuttavat hahmot. Erityisen tärkeää pariskunnalle oli, että suklaat saivat kauniin, kiiltävän marmorimaisen pinnan. Suklaakonvehdit sinetöitiin kauniin tumman ja puhtaan valkoisen suklaan väriyhdistelmällä, joka symbolisoi kahden nuoren rakastavaisen pyhää liittoa.

Merkki korkeasta laadusta

Belgialainen suklaa on maailmankuulu laatutuote, joten ei ihmekään, että simpukkasuklaa tyylikkään merihevosen kera on sekä suosittu lahja että matkamuisto. Guylian-yhtiön merihevonen on originelli tuote, sillä aitoon merihevoseen verrattaessa Guylian -merihevosen ikoninen häntä ikään kuin kiertyy päinvastaiseen suuntaan. Guylian -yhtiö toimii tunnetun Project Seahorse -järjestön päärahoittajana. Kyseinen järjestö on perehtynyt aktiiviseen meren ja sen eliöstön suojeluun kaikkialla maailmassa. Herkullisesta belgialaisesta suklaasta käydään verkossa paljon tiivistä keskustelua, sillä aito belgialainen laatusuklaa tulee jatkossakin pysymään suklaan ystävien ykkössuosikkina.

Guylianin simpukkasuklaat saavat yhä nykyään jokaisen aidon suklaan ystävän makuhermot kutiamaan ja sydämen sykkimään hyvästä suklaasta puhuttaessa. Belgialainen suklaa on mahtava herkku sekä sellaisenaan että maistuvan lempikahvin kera.